25 Kasım 2011 Cuma

Hayat Devam Ediyor 2.Bölüm Özeti

Hayat Devam Ediyor 2.Bölüm Özeti
Kendini öldüremeyen Kerem daha da hırslanarak babasına hesap sormaya gider ancak yine gücü yetmez. Bu arada iktidarsızlığı yüzünden Hayat'a sahip olamayan Abbas Efendi bunun acısını da yine Hayat'tan çıkarmış ve dayak atmıştır. Bu cehennemin içinde ona tek sahip çıkan ise Abbas'ın karısı Kadriye olacaktır.
Hayat'ı iğfal edenin Kerem olduğunun öğrenen Bekir, Hacı Emin'in evini basar ve hesap sorar ancak gücü yetmez ve dayak yemekten kurtulamaz.
Olayı duyan Siraç kaldırıldığı hastaneden apar topar çıkar, yanına Berat ve avukat Tuğrul'u da alarak memlekete hesap sormaya döner. Babasından istediği desteği alamayan Siraç olayı hukuki yolla çözmeye karar verir. Berat da babasına gidip hesap sorar ancak Abbas gayet gaddarca, umursamaz ve oğlunu evden kovar. Kadriye hanım oğlunu karşısında görür ve mutlu olur ancak bir taraftan da yaşanan gerginlikle kahrolur. Bu arada Zeliha tüm bu olanlardan Berat'ı sorumlu tutar ve "bunca zaman evlenmedikleri için, babasının kardeşini alma cesaretini gösterdiğini" söyleyerek ona çıkışır.
Olayları baştan sona sessizlikle takip eden Malik de dayanamayarak,Abbas'ın evini basar ve silahını doğrultur…

Kaynak : Atv - Yeni Diziler
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

0 yorum:

Yorum Gönder

*Yorum Yapmak İçin "Yorumlama Biçimi -> Anonim"'i Seçiniz.
*Yorumlar Denetimden geçtikten sonra yayımlanacaktır.
*Yorum Yaptığınız için Teşekkürler :).

Haftanın Hit Konusu

Blog Arşivi

Google

Bölüm İzle

Son Eklenenler