30 Kasım 2011 Çarşamba

Hayat - Meltem Miraoğlu

0 yorum
hayat resimleriMüjdat Gezen Sanat Merkezi mezunu olan Meltem Miraloğlu,Yönetmenliğini  Mahsun Kırmızıgül’ün Yaptığı Hayat Devam Ediyor dizisinde küçük gelini canlandıracak Miraloğlu dizide 66 yaşındaki usta oyuncu Rana Cabbar’ın canlandıracağı karakterle evlendirilecek.Genç yaşta şöhret olmayı başaran sanatçıyı tebrik ediyoruz.

25 Kasım 2011 Cuma

İsmail Bakırcı - Fikret Kuşkan

0 yorum
fikret kuşkan
1986'da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü özel yetenek sınavını kazandı ve eğitimini yine bu okulda tamamladı. Oyunculuk konusunda lise'de okurken sırasında edebiyat öğretmeninin desteğini aldı. Fotoğrafçılık yaparken bırakarak, tiyatro aşkıyla sınavlara girer.Zor da olsa konservatuvarı bitirmesinin ardından Zülfü Livaneli'nin Yaptığı "Sis" filminde ilk rolünü oynadı.Şu an "Hayat Devam Ediyor" dizisinde oynamakta.

Hayat Devam Ediyor 2.Bölüm Özeti

0 yorum
Hayat Devam Ediyor 2.Bölüm Özeti
Kendini öldüremeyen Kerem daha da hırslanarak babasına hesap sormaya gider ancak yine gücü yetmez. Bu arada iktidarsızlığı yüzünden Hayat'a sahip olamayan Abbas Efendi bunun acısını da yine Hayat'tan çıkarmış ve dayak atmıştır. Bu cehennemin içinde ona tek sahip çıkan ise Abbas'ın karısı Kadriye olacaktır.
Hayat'ı iğfal edenin Kerem olduğunun öğrenen Bekir, Hacı Emin'in evini basar ve hesap sorar ancak gücü yetmez ve dayak yemekten kurtulamaz.
Olayı duyan Siraç kaldırıldığı hastaneden apar topar çıkar, yanına Berat ve avukat Tuğrul'u da alarak memlekete hesap sormaya döner. Babasından istediği desteği alamayan Siraç olayı hukuki yolla çözmeye karar verir. Berat da babasına gidip hesap sorar ancak Abbas gayet gaddarca, umursamaz ve oğlunu evden kovar. Kadriye hanım oğlunu karşısında görür ve mutlu olur ancak bir taraftan da yaşanan gerginlikle kahrolur. Bu arada Zeliha tüm bu olanlardan Berat'ı sorumlu tutar ve "bunca zaman evlenmedikleri için, babasının kardeşini alma cesaretini gösterdiğini" söyleyerek ona çıkışır.
Olayları baştan sona sessizlikle takip eden Malik de dayanamayarak,Abbas'ın evini basar ve silahını doğrultur…

Kaynak : Atv - Yeni Diziler
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22 Kasım 2011 Salı

Dizi'den İlginç Bir Kare Abbas ve Hayat

0 yorum
hayat devam ediyor abbasSolda da gördüğünüz gibi değişik bir sahne çünkü fotoğrafa baktığımda sanki cidden yeni geline damga basan bir adam görüyorum orada ve terleyerek omuzlarına bakması da ayrı bir ilginçlik katıyor kareye :).

21 Kasım 2011 Pazartesi

Hayat Devam Ediyor Jenerik Müziği

0 yorum
hayat devam ediyor jenerik müziğiHayat Devam Ediyor dizisinin unutulmaması gereken jenerik müziğini bulduk ve ekledik size tavsiyem bir kere dinleyin sonra da telefon melodiniz yapın ;).Keyifli Dinlemeler..

Hayat Devam Ediyor - Hayat Resimleri

0 yorum
Güzeller güzeli ve tek suçu sevmek olan Hayat'ın acı dolu hayatına rağmen dik duruşu ve hiçbirşeye boyun eğmeyişi ayrıca da sevdiğini ölümüne sevmesi onu dahada güzel yapıyor umarım beğenirsiniz :)

hayat devam ediyor hayat resimleri,hayat devam ediyor hayat

hayat devam ediyor

20 Kasım 2011 Pazar

Hayat'ın Gelin Olarak Evden Çıkış Videosu

0 yorum
hayat devam ediyorHayat'ın Gelin Olarak Evden çıkış videosunu paylaşmak istedik bilindiği gibi töre gereği 70 yaşındaki bir adamla evlenmesi gerekiyor.Türkiye'de bu olayların gerçekten yaşanıyor olması cidden acı verici.
Sol taraftaki resmi büyültmek için üzerine tıklayabilirsiniz.
İyi Seyirler..


19 Kasım 2011 Cumartesi

Hayat Devam Ediyor Reytingleri Alt Üst Etti !

0 yorum
hayat devam ediyorDün gece izleyicisiyle buluşan "Hayat Devam Ediyor" dizisi cuma gecelerinin şampiyonu "Adını Feriha Koydum"'u geçerek 1.sıraya yerleşti.İleriki zamanlarda da lider "Hayat Devam Ediyor" mu olur bilinmez ancak dizinin Türk Halkı tarafından sevdiği kesin :).Konusu bakımından yaşanmış bir olayı yani Töre'yi konu edindiği için liderlikten düşmeyecek gibi görünüyor ama yinede kesin birşey söylenemez.

Toron Karacaoğlu (Aleko Seferidis)

0 yorum
20 Ağustos 1930'da Mudaya'da doğdu ve Tiyatroya karşı çok ilgi duyması sebebiyle 1947 yılında İstanbul'a gelen Toron Karacaoğlu, sanat hayatına Beşiktaş ve Büyükdere Halkevi'nde adım attı. Üç yıl boyunca Belediye Konservatuvarında eğitim aldı.

Şebnem Gürsoy (Türkan Altındağ)

0 yorum
Şebnem Gürsoy 26 Haziran 1964'de Ankarada doğdu Dizi ve sinemanın yanı sıra tiyatroda başarılı bir sanatçıdır.Lise'den Sonra A.S.T (Ankara Sanat Tiyatrosu)'ye giden Şebnem Gürsoy Haccettepe üniversitesinde eğitim görüyordu..Şimdi Hayat Devam Ediyor Dizisin'de Türkan Altındağ Rolünü Canlandırıyor..

Hayat Devam Ediyor 2.Bölüm Çekiminden Görüntüler

0 yorum
Hayat Devam Ediyor 2.Bölüm'den Resimler Çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor bizde 2.bölümden yakalayabildiğimiz en güzel görüntüleri paylaşmak istedik hepsi özenle çekilmiştir umarım beğenirsiniz :)

hayat devam ediyor 2.bölüm

hayat devam ediyor 2.bölüm

Serkan Şen Alp Resimleri

0 yorum
Hayat Devam Ediyor'un Karizmatik oyuncularından Serkan Şenalp'in Birkaç Pozunu ekliyoruz umarım beğenirsiniz  Diğer oyuncuların da bazı resimleri eklenecektir bizden ayrılmayın.

serkan senalp hayat devam ediyor,hayat devam ediyor malik

serkan senalp,hayat devam ediyor malik

hayat devam ediyor serkan senalp


Hayat Devam Ediyor 25 Kasım Cuma 2.Bölüm Fragmanı Yayımlandı

0 yorum


hayat devam ediyorHayat Devam ediyor 25 Kasım 2011 Cuma gününde gösterilecek olan 2.bölüm fragmanını sevenlerine yayımladı bizi hiç merakta bırakmayan ve dün reklamsız ve kesintisiz bir şekilde dizisini yayımlayan Atv'ye de ayrıyetten teşekkür ederiz :).Bu arada 2.Bölüm 25 Kasım Cuma günü saat 20.00'da Atv'dedir.

--

Hayat Devam Ediyor 1.Bölüm Resimleri

0 yorum
 Hayat devam ediyor son bölümünden birkaç resim daha ekliyoruz umarım beğenirsiniz.Hayat Devam Ediyor Her Cuma Saat : 20.00'da Atv'de Kaçıran veya Tekrar izlemek isteyenler içinse biz burada sizlere sınırsız hizmet vermeye devam ediyoruz :) 

hayat devam ediyor


hayat devam ediyor 1.bölüm

18 Kasım 2011 Cuma

Hayat Devam Ediyor Reklam Tanıtım Fragmanı

0 yorum


hayat devam ediyor reklam fragmanıHayat Devam ediyor dizisinin merakla beklenen reklam fragmanı yani 2.fragmanı yayımlandı.Hayat Devam Ediyor 1.Bölüm 18 Kasım Cuma Atv'de Saat 20.00'dadır sakın kaçırmayın.Kaçıran veya tekrar izlemek isteyenler için biz hep buradayız ve olmaya devam edeceğiz :)

Hayat Devam Ediyor 1.Bölüm'den Görüntüler

0 yorum

Hayat Devam Ediyor Dizisinden ilk görüntüler Sadece Bizde.Diziden birkaç tane güzel foto aldık ve siteye ekledik umarım beğenirsiniz :) Beğenmemek elde değil gerçi çok kaliteli bir yapıt :)
----------------------------------------------------------------------
hayat devam ediyor dizi resimleri
hayat devam ediyor 1.bölüm resimleri

Hayat Devam Ediyor 1.Bölüm Özeti

0 yorum
Hikaye Doğu Beyazıt’ta başlar. Çömlekçi bir babanın kızı Hayat evlenmeyi düşündüğü Kerem’le birlikte olmuş ve bu aile çevresince duyulunca ölüm kararı alınmıştır. Kerem de zorla amcasının kızı ile nişanlanınca Hayat’ın umutları iyice tükenmiştir. Bu arada aile işleri kötü gittiği için İstanbul’a taşınmaya hazırlanmaktadır. Bir taraftan da Kudret ve kuması Hayat’ın annesi Cennet arasında da sürekli bitmek bilmeyen bir husumet sürmektedir. Kudret kendisiyle ve çocuklarıyla ilgilenilmediğini düşündüğü için hırsını kuması Cennet’ten ve çocuklarından çıkarmaktadır. Baba İsmail İstanbul’daki oğlu Siraç’la bağlantı içinde ve taşınmaya hazırlanırken eşrafın zenginlerinden Abbas da kendine ikinci eş olarak Hayat’ı istemektedir. İsmail başta kesinlikle karşı çıksa da Hayat’ın olayı duyulduktan sonra kızı vermek zorunda kalırlar. Abbas’ın oğlu Berat ile birlikte olan Zeliha, başta kendisine gelindiğini zanneder ancak gerçeği öğrendiğinde o da yıkılır. Ancak istenmeyen düğün bir şekilde olur ve Hayat’la Abbas evlenir…
Kaynak : Atv
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hayat Devam Ediyor New York Times'a Çıktı !

0 yorum
hayat devam ediyor new york times

ABD'nin en çok okunan gazetelerinden The New York Times'ta, ATV'de yayınlanacak olan "Hayat Devam Ediyor" dizisiyle ilgili bir yazı yayımlandı.
------
Susanna Güsten imzalı yazıda, çocuk gelinlerin dramını konu eden dizinin gerçek hayattaki örneklerle büyük yakınlıklar içerdiği söyledi. Türkiye'nin güney doğusu başta olmak üzere Anadolu'nun farklı illerinden çocuk yaşta evlenmiş olan kadınların sözlerine yer verilen makalede, çocuk gelinlerin kendilerinden yaşça çok büyük olan kocalarına nasıl yabancılık çektiği, şiddet ve kötü muamele olaylara nasıl katlandıklarını yazıyor.

17 Kasım 2011 Perşembe

Hayat Devam Ediyor 1.Bölüm Fragmanı Yayımlandı İzle !

0 yorum


hayat devam ediyor 1.bölüm fragmanAtv'nin ilgiyle ve merakla beklenen dizisi hayat devam ediyor'un 1.bölüm fragmanı yayımlandı açıkca belirtilmelidirki cidden gerçek olan bir olayı bu kadar güzel çekmek ve sunmak bir hayli zor iş diziyi çekenlere ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor ve hayat devam ediyor 1.bölüm'ün yayımlanmasıunı merakla bekliyoruz.

16 Kasım 2011 Çarşamba

Hayat Devam Ediyor Dizisinde Olay Var !

0 yorum
hayat devam ediyor dizisi olay

Bu ay içerisinde ATV'de ekrana gelmesi beklenen 'Hayat Devam Ediyor' isimli dizinin Kapadokya bölgesi çekimleri sırasında, Ürgüp İlçesi Mustafapaşa beldesindeki tarihi Rum evi senaryo gereği yakıldı. Bir film çekimi için tarihi değerlerin yok edilmesine yönelik söz konusu girişim, bölgede büyük tepki topladı.

Mahsun Kırmızıgül'ün ilk televizyon dizisinin Mustafapaşa beldesindeki çekimleri sırasında tarihi bir yapının senaryo gereği de olsa yakılması Kapadokya'da geniş yankı uyandırdı.

Başlıca rollerini Fikret Kuşkan, Arif Erkin, Meltem Miroğlu, Rana Cabbar, Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Serkan Şenalp, Ali Barkın, Onur Tuna, Sera Tokdemir, Neslihan Atagül ve Çağla Şimşek paylaştığı dizinin Ürgüp İlçesi Mustafapaşa Beldesi'ndeki çekimleri sırasında tarihi Rum Evi, senaryo gereği yakıldı.

ÇEKÜL Vakfı Ürgüp Temsilcisi tarih araştırmacısı Mustafa Kaya, bölgede rating elde edebilme uğruna tarihi değerlere karşı takınılan tutumun anlaşılır gibi olmadığını söyledi. Kaya, şöyle dedi:

"Yüzyıllardır kullanılan tarihi değerlerimizin, gerçek anlamda tarih ve kültürel alandaki korumacılığı da etkin hale getirmesini beklediğimiz sanatçılarımızın eliyle adeta yok edilmeye çalışıldığını görüyoruz. Geçmişte de yine özel bir kanalda yayınlanan bir dizi için Ürgüp İlçes Cemil Köyü'ndeki bir kilise içerisinde çok sayıda lastik yakılmıştı. Geçmişimizin mimari özelliklerini yansıtan yapılarımız rating hesaplarının kurbanı yapılmamalı, hiçbir kimse de bu izin vermemeli."

Boyut Film adına çekilen dizi film için tarihi evin yakılması ile ilgili olarak Kapadokya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan da bir heyetin , incelemelerde bulunduğu belirtildi.

Kaynak : Birbak.mynet

Hayat Devam Ediyor Dizisinin Güzelleri

0 yorum
hayat devam ediyor güzelleri
Dizinin Güzelleri

Dizideki Güzeller
  Mahsun Kırmızıgül’ün ilgiyle beklenen dizisi 'Hayat Devam Ediyor'  dört kadın oyuncusunu yüzlerce aday arasından seçdi. Aylar süren deneme çekimlerinin ardından Neslihan Atagül,Serra Tokdemir,Yasemin Allen ve Meltem Miroğlu ’nu dizinin güzelleri olarak kadroya ekledi.
 Kırmızıgül cuma günü Türkiyenin bu güzelleri konuşacağını söyledi.



Hayat Devam Ediyor 2.Bölüm (Hd) Kesintisiz İzle

0 yorum
Lütfen Okuyun;
Video 72.Dakikada takılırsa modeminizin fişini çekip 10 saniye sonra yine takın video kaldığı yerden devam edecektirNeden diye sorarsanız ; Video hostumuz olmadığı için video barındırma sitelerine upload etmekteyiz videolarımızı ve farkettiyseniz sitemizde hiç reklam yok tek kazancımız video izlemelerinden sağlanmaktadır. Anlayışınız İçin Teşekkürler.




hayat devam ediyorHayat Devam Ediyor 2.Bölüm (Hd) Kesintisiz İzle 25 Kasım Cuma 2.Bölüm,hayat devam ediyor partlı izle,partlı hayat devam ediyor dizisi izle

Hayat devam ediyor 2.Bölüm Kesintisiz Reklamsız İzle
hayat devam ediyor 2.bölüm, hayat devam ediyor 2.bölüm canlı izle, hayat devam ediyor 2.bölüm izle, hayat devam ediyor izle, hayat devam ediyor son bölüm izle, Son Bölüm İzle, hayat devam ediyor son bölüm canlı,hayat devam ediyor dizisi full izle,full hayat devam ediyor izle,full hayat devam ediyor izle

15 Kasım 2011 Salı

Hayat Devam Ediyor 1.Bölüm Partlı Hd İzle

0 yorum


Part 1
-------------

Part 2
-----------

Part 3
--------------

Part 4
------------

Part 5
--------------

Part 6
----------

Part 7
----------

Part 8
--------

Hayat devam ediyor 1.Bölüm Kesintisiz Reklamsız İzle
hayat devam ediyor 1.bölüm, hayat devam ediyor 1.bölüm canlı izle, hayat devam ediyor 1.bölüm izle, hayat devam ediyor izle, hayat devam ediyor son bölüm izle, Son Bölüm İzle, hayat devam ediyor son bölüm canlı,hayat devam ediyor dizisi full izle,full hayat devam ediyor izle,full hayat devam ediyor izle
Hayat Devam Ediyor İlk Bölüm 18 Kasım Cuma Saat 20.00'dadır
--
hayat devam ediyor 1.bölüm izle



Hayat Devam Ediyor 1.Bölüm İzle

0 yorum
Hayat Devam Ediyor Dizisini Tek Parça İzleyin :)
-
Hayat Devam ediyor Tek parça Videobb
Lütfen Okuyun;
Video 72.Dakikada takılırsa modeminizin fişini çekip 10 saniye sonra yine takın video kaldığı yerden devam edecektir, Neden diye sorarsanız ; Video hostumuz olmadığı için video barındırma sitelerine upload etmekteyiz videolarımızı ve farkettiysenizsitemizde hiç reklam yok tek kazancımız video izlemelerinden sağlanmaktadır. Anlayışınız İçin Teşekkürler.
-------------------------------------

Hayat devam ediyor 1.Bölüm Kesintisiz Reklamsız İzle
hayat devam ediyor 1.bölüm, hayat devam ediyor 1.bölüm canlı izle, hayat devam ediyor 1.bölüm izle, hayat devam ediyor izle, hayat devam ediyor son bölüm izle, Son Bölüm İzle, hayat devam ediyor son bölüm canlı,hayat devam ediyor dizisi full izle,full hayat devam ediyor izle,full hayat devam ediyor izle
Hayat Devam Ediyor İlk Bölüm 18 Kasım Cuma Saat 20.00'dadır
--
hayat devam ediyor 1.bölüm izle


Hayat Devam Ediyor Canlı İzle

0 yorum


canlı hayat devam ediyor izleAtv Ekranını kesintisiz ve yüksek kalitede izlemeyi yani bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz,Hayat Devam Ediyor Dizisinin Yayımlandığı zamanda buradan kesintisiz izleyerek dizi keyfinize aralıksız devam edebilirsiniz :)


14 Kasım 2011 Pazartesi

Hayat Devam Ediyor Dizisinin Karizmatik Oyuncuları

0 yorum
hayat devam ediyor fikret kuşkanİlk dizi projesi ‘Hayat Devam Ediyor’un çekimlerini sürdüren şarkıcı-yönetmen Mahsun Kırmızıgül,ekibine birbirinden yakışıklı,karizmatik oyuncuları'da Dahil Etti.
---
Mahsun , ilk dizi projesi ile iddialı bir ekip yarattı. Fikret Kuşkan, Şenay Gürler, Menderes Samancılar vb. isimlerin rol aldığı dizinin sürprizi ise her biri jön olmaya aday genç oyuncuları. Kırmızıgül’ün büyük bir titizlikle kadroya kattığı Serkan Şenalp, Sezgi Mengi, Uğur Karabulut, Ali Ersan Duru ve Onur Tuna’nın dizi yayına girdikten sonra tüm dikkatleri üzerine çekmesine kesin olarak bakılıyor. 18 Kasım'da izleyicisini atv ekranlarına kilitleyecek olan Hayat Devam Ediyor dizisi, gerçek bir hikayeye dayanıyor.

13 Kasım 2011 Pazar

Hayat Devam Ediyor Dizi Kadrosu

0 yorum


hayat devam ediyor oyuncu kadrosu






fikret kuşkan

Fikret Kuşkan
 1986'da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü özel yetenek sınavını kazanarak eğitimini bu okulda sürdürüp tamamlamıştır. Oyunculuk konusunda lise eğitimi sırasında edebiyat öğretmeninin desteğini alır. Fotoğrafçılık yaparken bırakarak, tiyatro aşkıyla sınavlara girer.Zor da olsa konservatuvarı bitirmesinin ardından Zülfü Livaneli'nin "Sis" filminde ilk rolünü oynadı.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Arif Erkin Güzelbeyoğlu ;
arif erkin güzelbeyoğluArif Erkin Güzelbeyoğlu (d. 11 Eylül 1935 Gaziantep), Gaziantep doğumlu Türk mimar, müzisyen, tiyatro- sinema oyuncusu ve bürokrattır. Güzelbeyzade adlı bir Türkmen boyundan gelen soyadı Güzelbeyoğlu olarak Türkçeleştirilmiştir.
-------------------------------------------------------------------------------
meltem miraoğlu
Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunu olan Meltem Miraloğlu, Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan Mahsun Kırmızıgül’ün Hayat Devam Ediyor dizisinde küçük gelini canlandıracak Miraloğlu dizide 66 yaşındaki usta oyuncu Rana Cabbar’ın canlandıracağı karakterle evlendirilecek. 


Kaynaklar ;
Fikret Kuşkan - Vikipedi
Arif Erkin Güzelbeyoğlu - Vikipedi
Meltem Miraoğlu - Teknikportal

12 Kasım 2011 Cumartesi

Hayat Devam Ediyor 2.Tanıtım Fragmanı

0 yorum


hayat devam ediyorHayat Devam Ediyor Dizisi'nin Merakla beklenen 2. fragmanı yayımlandı ! Uzun zamandır ekranların ilgisini çeken Hayat Devam Ediyor Dizisi'nin ilk fragmanı yayımlandı izleyerek dizi hakkında bilgiye veya yoruma sahip olabilirsiniz iyi seyirler.



Hayat Devam Ediyor Dizisi Fragmanı Yayımlandı

0 yorum


hayat devam ediyor dizisi



Hayat Devam Ediyor Dizisi'nin Merakla beklenen fragmanı yayımlandı !Uzun zamandır ekranların ilgisini çeken Hayat Devam Ediyor Dizisi'nin ilk fragmanı yayımlandı izleyerek dizi hakkında bilgiye veya yoruma sahip olabilirsiniz iyi seyirler.

11 Kasım 2011 Cuma

Hayat Devam Ediyor Dizisi'nin Konusu

1 yorum
hayat devam ediyorHayat Devam Ediyor Dizisin Konusu ;
Çömlekçi İsmail zorla evlendirildiği karısı Kudret’ten dört çocuğa, aşık olduğu Kudret’in üzerine kuma getirdiği Cennet’ten ise üç çocuğa sahiptir. Çömlekçi İsmail, çömlekçilik yapmaktan artık para kazanamamaktadır ve birkaç oğlu Siraç ile kızı Zeliha’nın desteğiyle İstanbul’a göç etmeye karar verir.Bu sırada ailenin ortanca kızı dünyalar güzeli Hayat, bölgenin en eski ailelerinden birinin oğlu Kerem’le gizliden aşk yaşamaktadır. Gençlik heyecanı ve aşk ateşi ikisinin de hata yapmasına neden olur ve Kerem’le Hayat evlenmeden önce beraber olur. Aile bunu öğrenince şehrin en zengin, acımasız ve güçlü adamlarından 70 yaşındaki Abbas’ın 15 yaşındaki Hayat’ı kendisine istemesini fırsat bilip kızı Abbas’a verirler. Bu olaylar nedeniyle aile, İstanbul’a gidip yerleşir. Ancak büyük şehir onlar için bir tuzaktır. İbrahim ve eşlerinin İstanbul’a bir türlü uyum sağlayamamaları, İbrahim’in çocuklarından Şirin’in şöhret,para tutkusu, Bekir’in karanlık yollara sapması, bir kolu sakat olan sessiz Malik’in şehirde giderek erozyona uğraması, Hayat’ın küçük bedeninin ve ruhunun kabuk bağlamasıyla, etrafına ördüğü duvarların arkasında kalması ve acımasız ve sert bir karakter olup çıkması, büyük oğlan Siraç’ın imkansız aşkı, Zeliha’nın ailesi ve aşkı için direnişi gibi iç içe geçmiş durumlar hikayenin temel taşlarını oluşturuyor.

Haftanın Hit Konusu

Blog Arşivi

Google

Bölüm İzle

Son Eklenenler